●首页 加入收藏 网站地图 热点专题 网站搜索 [RSS订阅] [WAP访问]  
语言选择:
英语联盟 | www.enun.cn
英语学习 | 英语阅读 | 英语写作 | 英语听力 | 英语语法 | 综合口语 | 考试大全 | 英语四六 | 英语课堂 | 广播英语 | 行业英语 | 出国留学
品牌英语 | 实用英语 | 英文歌曲 | 影视英语 | 幽默笑话 | 英语游戏 | 儿童英语 | 英语翻译 | 英语讲演 | 求职简历 | 奥运英语 | 英文祝福
背景:#EDF0F5 #FAFBE6 #FFF2E2 #FDE6E0 #F3FFE1 #DAFAF3 #EAEAEF 默认  
阅读内容

大学英语四级词汇训练1200题2

[日期:2007-12-13]   [字体: ]
1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.



A. column B.combination C.comb D.classified



2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?



A. plug B.paint C.shoot D.upset



3.Please put your _______ on this application form.



A. site B.silly C.shower D.signature



4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.



A. picture B.suit C.stomach D.optical



5.This dress is made of _______, isn’t it?



A. nylon B.monument C.mutual D.nod



6.Jack wants to be _______ when he grows up.



A.a bar B.a cousin C.an opponent D.an astronaut



7.She failed to call the office to _______ her appointment.



A. GREet B.miss C.ruin D.cancel



8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.



A. fried B.ideal C.juice D.maid



9.What is the total circulation of this _______?



A. leather B.pale C.journal D.wagon



10.He gave us a very good description of the _______ of this university



A. lawyer B.orient C.layout D.oven



11.How much per gallon is this _______?



A. poison B.pipe C.ox D.gasoline



12.I couldn’t hear the program because there was too much _______.



A. grasp B.globe C.superior D.interference



13.Thanks for the advice, but this is something I have to _______ out myself.



A. fulfill B.identify C.figure D.claim



14.Mary was seriously injured in a _______.



A. collision B.geology C.manuscript D.pool



15.This 80-200mm zoom lens bears canon’s L designation, denoting a top-of-the-line lens built to extremely high _______.



A. tolerances B.pitch C.possession D.purses



16.According to Mr. Green, this is a _______ problem.



A. grand B.complicated C.owing D.powder



17.I’m going to call a _______ to repair my car this afternoon.



A. mechanic B.host C.giant D.glance



18.They have already _______ the telephone in their new home



A. parceled B.spun C.installed D.retained



19.The roof has _______ in it, and the front steps need to be fixed.



A. ants B.drums C.grains D.leaks



20.He received four years of training in English and two years in English teaching.He is a _______ English instructor.



A. responsible B.scared C.vast D.qualified



21.You are very _______ to take the trouble to help me. I can not thank you enough.



A. whisper B.vital C.thoughtful D.considerable



22.What’s your favorite kind of music? Do you like _______ music.



A. domestic B.classical C.existence D.feature



23.This nation is noted for its economic _______.



A. uniform B.stability C.gulf D.democratic



24.He wants to _______ his appointment from Monday to Wednesday.



A. transfer B.decay C.advance D.postpone



25.This is what I could do. There is no other _______ for me.



A. sleeve B.residence C.burden D.alternative



26.Our teacher always sees the _______ side of everything.



A. spot B.negative C.efficient D.robot



27.If you want to make a call, first, pick up the _______,then deposit a coin in the slot.



A. receiver B.speaker C.microphone D.hook



28.The service in this restaurant is not good. Even the _______ is very dirty.



A. milk B.salad C.soup D.menu



29.I am _______ enough to make up my own mind. You do not need to teach me.



A. young B.mature C.numerical D.guarantee



30.I’m _______ you’ve made the right choice.



A. bond B.confident C.double D.gravity



31.Kuwait is famous for its _________ resources.



A. petroleum B.jar C.fame D.jaw



32.The doctor gave me a chest X-ray and _______ some medicine for me.



A. prescribed B.floated C.drugged D.drifted



33.Nobody believes he made such a foolish mistake. People say he is very _______.



A. accurate B.actual C.experience D.career



34.The _______ region is centered largely in the north of the country.



A. petrol B.mineral C.telescope D.wire



35.As soon as I complete my training here, I am going to be a _______ expert.



A. sphere B.missile C.rod D.volume



36.I was crossing the street and was almost hit by an _______.



A. ambulance B.amateur C.echo D.editor



37.How much do you know about the works of great _______ figures?



A. literary B.humour C.grammatical D.circular



38.The next time I buy a typewriter, I’m going to buy a _______ model.



A. sulphur B.portable C.suspending D.tender



39.Your _______ for this paper is too long to be accepted.



A. entrance B.guidance C.abstract D.represent



40.Water is as _______ to fish as air is to man.



A. obvious B.basin C.indispensable D.constant



41.His proposal is very _______. We do not need any explanation.



A. concrete B.loyal C.grey D.draft



42.This is a _______ computer, which we just bought for our research.



A. detective B.luggage C.digital D.grave



43.The two pictures are _______. We don’t know which is the copy.



A. identical B.likely C.limited D.resemble



44.If you don’t want to wash your jacket, you may send it to a _______.



A. participant B.planet C.laundry D.ribbon



45.If the _______ in the test is too small, we can not get a good result.



A. sample B.percent C.leisure D.flight



46.I am very _______. You may tell me your suggestion.



A. fog B.debate C.culture D.flexible



47.This is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.



A. accommodate B.display C.faint D.loaf



48.Professor Li _______ in doing his experiment for nearly ten years.



A. insisted B.piled C.persisted D.split



49.The new plan is _______ and everybody present agrees with it.



A. feasible B.adventure C.appendix D.camel



50.Please be _______. Your question is too general.



A. limited B.narrow C.specific D.thorough



答案:

1.D 2.A 3.D 4.D 5.A 6.D 7.D 8.A 9.C 10.C 11.D 12.D 13.C 14.A 15.A 16.B 17.A 18.C 19.D 20.D 21.C 22.B 23.B 24.D 25.D 26.B 27.A 28.D 29.B 30.B 31.A 32.A 33.A 34.B 35.B 36.A 37.A 38.B 39.C 40.C 41.A 42.C 43.A 44.C 45.A 46.D 47.A 48.C 49.A 50.C
   免责声明:本站信息仅供参考,版权和著作权归原作者所有! 如果您(作者)发现侵犯您的权益,请与我们联系:QQ-362192,本站将立即删除!
 
阅读:

推荐 】 【 打印
相关新闻      
本文评论       全部评论
发表评论

点评: 字数
姓名:
内容查询

热门专题
 图片新闻