●首页 加入收藏 网站地图 热点专题 网站搜索 [RSS订阅] [WAP访问]  
语言选择:
英语联盟 | www.enun.cn
英语学习 | 英语阅读 | 英语写作 | 英语听力 | 英语语法 | 综合口语 | 考试大全 | 英语四六 | 英语课堂 | 广播英语 | 行业英语 | 出国留学
品牌英语 | 实用英语 | 英文歌曲 | 影视英语 | 幽默笑话 | 英语游戏 | 儿童英语 | 英语翻译 | 英语讲演 | 求职简历 | 奥运英语 | 英文祝福
背景:#EDF0F5 #FAFBE6 #FFF2E2 #FDE6E0 #F3FFE1 #DAFAF3 #EAEAEF 默认  
阅读内容

大学英语四级词汇训练1200题3

[日期:2007-12-13]   [字体: ]
1. This rock has to be _______ in order to build a road.



A. blasted B.explored C.hired D.maintained



2. He did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.



A. wounded B.injured C.hurt D.injury



3.When they returned to the river, they found that the boat had _______ away.



A.framed B.frosted C.frowned D.floated



4.If you need further information, please _______ our office.



A.constant B.construct C.contact D.contain



5.During the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.



A.bulledts B.devil C.bible D.depth



6.We watched the ship until it became only a _______ in the distance.



A. point B.jar C.stove D.dot



7.The English proverb ‘_______ the rod and spoil the child’ means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character.



A. rule B.rug C.clap D.spare



8.The _______ was only sentenced to pay a fine of $10,000.



A. worm B.trial C.tube D.criminal



9.Higher education in China is free but the _______ for entrance is strong.



A. comparison B.consequence C.competition D.crawl



10.The light is too _______ for me to read. I can not stand any more.



A. rid B.ripe C.soup D.dim



11.The water _______ from the tap and damaged all the books in my study.



A. sprayed B.puzzled C.inclined D.exported



12.In the United States, ConGREss makes the laws and the President _______ them.



A. orders B.conquers C.executes D.hedges



13.She is too _______ to answer questions in the class.



A. eagle B.cough C.eager D.couch



14.We enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.



A. beams B.beans C.beef D.beer



15.In the _______ English reading course, the students have to read a lot.



A. extensive B.mechanical C.mercury D.opera



16.He gave up his study in college in _______.



A. bundle B.butcher C.ash D.despair



17.Several people _______ the car accident.



A. witnessed B.proved C.swallowed D.drugged



18.They will _______ the project with the necessary funds.



A. refer B.relate C.furnace D.furnish



19.I took it for _______ that you wouldn’t come here again.



A. grand B.tame C.granted D.thumb



20.He was sent to London on a special _______.



A. missing B.missile C.mission D.mistress



21.This light shelf is strong enough to _______ all the books here.



A. wipe B.wax C.survey D.sustain



22.The _______ Court is the highest court in the United States.



A. Vital B.Thunder C.Reverse D.Supreme



23.Our university has an international student exchange _______ with the University of Wyoming in the United States.



A. procession B.provision C.profession D.program



24.He ________ of me the best way to go.



A. investigated B.inquired C.frightened D.resorted



25.Mr. White tried to _______ this job through the influence of his father.



A. harness B.fetch C.curse D.obtain



26.The police dog finally found the _______ of the prisoners of war.



A. steep B.resolution C.porter D.trail



27.As the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.



A. symbol B.source C.pan D.carpenter



28.A big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.



A. affecting B.blocking C.creating D.mating



29.As far as I see, this book has its own _______.



A. merit B.signal C.visible D.swift



30.This tree is too _______ to be planted in this area.



A. tremendous B.vigorous C.shy D.tender



31.This product is _______ to change without notice.



A. despite B.evil C.subject D.crust



32.I don’t know how he can _______ himself for such conduct.



A. justify B.locate C.rear D.swear



33.The stolen watch has been _______ to its owner.



A. retired B.pitched C.restored D.cured



34.It is _______ cold this winter in Xi’an.



A. considerably B.tight C.naval D.moreover



35.It has been my _______ to meet with this accident.



A. journal B.reduction C.affect D.fate



36.Her smile _______ her secret even though she didn’t admit the fact.



A. reviewed B.reversed C.responded D.revealed



37.He ________ that he could finish the job without any help.



A. designed B.headed C.claimed D.preserved



38.Professor Li _______ his success to his mother.



A. owns B.ruins C.owes D.roars



39.The election _______ for the State governor has begun this year.



A. campaign B.bolt C.hell D.immense



40.Anyone without _______ illness can do this simple job.



A. mild B.mind C.mental D.mend



41.Glass may _______ at high temperature.



A. profit B.pronounce C.sting D.melt



42.Silver _______ electricity far better than other materials.



A. equips B.strikes C.cracks D.conducts



43.Everyone is encouraged to _______ food or clothing for those who suffered a great deal in the flood.



A. attribute B.distribute C.contribute D.drift



44.White teeth are a sharp _______ to black skin.



A. content B.contract C.contrast D.contain



45.Tom is _______ about photography. He spends nearly all his money on it.



A. justice B.innocent C.fierce D.crazy



46.We need help from the other countries. But we do not _______ on others for support.



A. engage B.lean C.strip D.multiply



47.We will _______ the plan because of the cost.



A. council B.journal C.damp D.oppose



48.Our train is _______ at Shanghai at seven o’clock this evening.



A. due B.crystal C.cushion D.cooperation



49.Her voice was _______ in the noise.



A. filled B.entertained C.enormous D.drowned



50.He is very _______ in his family and never does anything against his wife.



A. hence B.possess C.outer D.humble



答案:

1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.D 7.D 8.D 9.C 10.D 11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.D 17.A 18.D 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.B 25.D 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D 31.C 32.A 33.C 34.A 35.D 36.D 37.C 38.C 39.A 40.C 41.D 42.D 43.C 44.C 45.D 46.B 47.D 48.A 49.D 50.D
   免责声明:本站信息仅供参考,版权和著作权归原作者所有! 如果您(作者)发现侵犯您的权益,请与我们联系:QQ-362192,本站将立即删除!
 
阅读:

推荐 】 【 打印
相关新闻      
本文评论       全部评论
发表评论

点评: 字数
姓名:
内容查询

热门专题
 图片新闻