●首页 加入收藏 网站地图 热点专题 网站搜索 [RSS订阅] [WAP访问]  
语言选择:
英语联盟 | www.enun.cn
英语学习 | 英语阅读 | 英语写作 | 英语听力 | 英语语法 | 综合口语 | 考试大全 | 英语四六 | 英语课堂 | 广播英语 | 行业英语 | 出国留学
品牌英语 | 实用英语 | 英文歌曲 | 影视英语 | 幽默笑话 | 英语游戏 | 儿童英语 | 英语翻译 | 英语讲演 | 求职简历 | 奥运英语 | 英文祝福
背景:#EDF0F5 #FAFBE6 #FFF2E2 #FDE6E0 #F3FFE1 #DAFAF3 #EAEAEF 默认  
阅读内容

大学英语四级词汇训练1200题1

[日期:2007-12-13]   [字体: ]
1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.



A. oral B.platform C.rude D.shield



2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.



A. authority B.interpretation C.instruction D.institution



3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.



A. departure B.donkey C.destination D.discount



4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.



A. gap B.break C.globe D.equality



5. Careful planning and hard work will _______ our final success.



A. enclose B.ensure C.discharge D.deny



6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.



A. worried B.doubted C.apologized D.dissolved



7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.



A. focus B.object C.preserve D.fix



8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.



A. exchanged B.altered C.modified D.cooked



9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.



A. double B.joint C.orginate D.diverse



10. He has a bad impression of his _______ in the office.



A. colleagues B.bullets C.barbers D.audience



11. His eyes _______ with rage but he did not dare to say anything.



A. FLASHed B.wicked C.voted D.protested



12. The list is arranged according to the _______ professions of the audience.



A. respective B.responsible C.resource D.resolution



13. This is our _______. So you can do what you need to do here.



A. substance B.schedule C.notice D.noun



14. That rich man has been dead for a long time but his ________ is still not known to the public.



A. sausage B.shelf C.portion D.will



15.I could have _______ such a situation but I didn’t.



A. forecast B.overcome C.shed D.urged



16.I prefer a _______ typewriter to an automatic one.



A. mechanic B.manual C.merchant D.mental



17.If you want to stop for a moment, just press the ‘_______’ button on your tape recorder.



A. toilet B.thumb C.violin D.pause



20.I have _______ three terrible English examinations this week.



A. observed B.operated C.undergone D.suffered



21.This is a purely _______ problem, not a political one.



A. additional B.advantage C.announce D.academic



22.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.



A. less B.sandy C.stain D.minimum



23.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’.



A. haste B.range C.possession D.purse



24.This company provides a very good _______ service for its products.



A. maintenance B.merit C.philosophy D.pigeon



25.There is more _______ in meat than in vegetables.



A. dam B.protein C.cash D.bloody



26.Do not _______ in the exam. This will do you no good.



A. coin B.disaster C.cheat D.resort



27.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.



A. routine B.surgery C.rifle D.sake



28.We need to _______ the purpose of the experiment again.



A. clarify B.cheek C.claim D.clap



29.I _______ GREat success for my study in this university.



A. disgust B.proceed C.pioneer D.anticipate



30.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.



A. feedback B.frost C.outline D.overlook



31.He drove very fast to _______ that red car.



A. scatter B.overtake C.site D.sponsor



32.Slides are sometimes called ________ film.



A. whistle B.vigorous C.robot D.transparent



33.Professor Smith _______the most important part in his paper.



A. omitted B.disputed C.designed D.chased



34.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.



A. mixed B.alloy C.champion D.grasp



35.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.



A. determination B.distribution C.discipline D.evolution



36.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.



A. pushed B.purchased C.promoted D.promised



37.We don’t think that his _______ ability has been well developed.



A. possible B.potential C.underneath D.vital



38.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.



A. interior B.insurance C.initial D.invisible



39.The _______ can help people to see very small objects.



A. metropolitan B.microphone C.microscope D.microwave



40.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.



A. psychologically B.moderately C.naturally D.precisely



41.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.



A. portable B.primary C.possession D.positive



42.Nobody knows his _______ for helping us.



A. motive B.motion C.mood D.moral



43.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.



A. midst B.mild C.mention D.neutral



44.This is a _______ moment for our research. We should be careful.



A. critical B.belt C.conscience D.copper



45.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.



A. observation B.transportation C.advanced D.transfer



46.When I read the newspaper, I always read the _______ first.



A. headlines B.headquarters C.heaven D.horizon



47.They _______ our house at $10,000.



A. count B.vanish C.weave D.assess



48.When he studied at college, Jack was supported by a _______.



A. treatment B.assistance C.scholarship D.protein



49.Even as _______, he made several wonderful inventions.



A.a stock B.a representative C.an undergraduate D.a gulf



50.An emergency _______ is very important in case of fire.



A. exit B.deposit C.discharge D.elaborate



答案:

1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A 11.A 12.A 13.B 14.D 15.A 16.B 17.D 18.D 19.A 20.C 21.D 22.D 23.A 24.A 25.B 26.C 27.A 28.A 29.D 30.A 31.B 32.D 33.A 34.B 35.D 36.C 37.B 38.C 39.C 40.A 41.D 42.A 43.D 44.A 45.C 46.A 47.D 48.C 49.C 50.A
   免责声明:本站信息仅供参考,版权和著作权归原作者所有! 如果您(作者)发现侵犯您的权益,请与我们联系:QQ-362192,本站将立即删除!
 
阅读:

推荐 】 【 打印
相关新闻      
本文评论       全部评论
发表评论

点评: 字数
姓名:
内容查询

热门专题
 图片新闻