●英语联盟首页 加入收藏 网站地图 热点专题 网站搜索 [RSS订阅] [WAP访问]  
语言选择: English Union | http://en.enun.cn
英语联盟 | www.enun.cn
英语学习 | 英语阅读 | 英语写作 | 英语听力 | 英语语法 | 综合口语| 考试大全 | 英语四六 | 英语课堂 | 广播英语 | 行业英语 | 出国留学
品牌英语 | 实用英语 | 英文歌曲 | 影视英语 | 幽默笑话 | 英语游戏 | 儿童英语 | 英语翻译 | 英语讲演 | 求职简历 | 奥运英语 | 英文祝福
广告出售QQ:362192 广告出售QQ:362192
背景:#EDF0F5 #FAFBE6 #FFF2E2 #FDE6E0 #F3FFE1 #DAFAF3 #EAEAEF 默认  
阅读内容

2017年高考英语模拟考试题及答案3

[日期:2019-06-25]   [字体: ]

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标志在试卷的相庆位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A.£19.15      B. £9.15     C. £9.18
l. How much will the man pay for the tickets?
A. £7.5.             B. £15.             C. £50.
2. Which is the right sate for the man's flight?
A. Gate 16.              B. Gate 22.             C. Gate 25.
3. How does the man feel about going to school by bike?
A. Happy.          B. Tired.          c. Worried.
4. When can the woman get the computers?
A. On Tuesday.         B. On Wednesday.      C. On Thursday.
5. What does the woman think of the shirt for the party?
A. The size is not large enough.  B. The material is not good.  C. The color is not suitable.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What can we learn about Mr. Brown?
A. He is in his office.  B. He is at a meeting.  C. He is out for a meal.
7. What will the man probably do next?
A. Call back.  B. Come again.   C. Leave a message.
听第7段材料,回答第8、9题。
8. What kind of room does the man want to take?
A. A single room.  B. A double room.   C. A room for three.
9. What does the man need to put in the from?
A. Telephone and student card numbers.
B. Student card number and address.
C. Address and telephone number.
听第8段材料,回答第10至12题。
10. What is the relationship between the speakers?
A. Fellow clerks.   B. Boss and secretary.   C. Customer and salesperson.
11. What does the man like about his job?
A. Living close to the office.  B. Chances to go abroad.  C. Nice people to work with.
12. What do we know about the woman?
A. She likes traveling.  B. She is new to the company.  C. She works in public relations.
听第9段材料,回答第13至16题。
13. When will the visitors come?
A. In March.               B. In April.           C. In May.
14. How many visitors are coming?
A.8.                      B.10.                 C.12.
15. What will the visitors do on the second day?
A. Go to party.            B. Visit schools.       C. Attend a lecture.
16.Where will the visitors go on the final day?
A. To London.              B. To Scotland.         C. To the coast.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.What is the first word the baby tried to say?
A. Truck.                  B. OK.                  C. Duck.
18.How old was the baby when he learned to say that word correctly?
A. About 18 months    B. About 21 months    C. About 24 months
19.What did the father do when the baby screamed that word at the airport?
A. He corrected the baby.  B. He tried to stop the baby.  C. He did himself somewhere.
20.Why did the mother pretend not to know the baby?
A. She got angry with the father.
B. She was frightened by the noise.
C. She felt uneasy about the noisy baby.
第二部分:英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节:单项选择(共15小题;每小题1分,满分15分)
    请认真阅读下面各题目,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
21. -- I think I'll give Bob a ring.
   -- You ________ . You haven't been in touch with 'him for ages.
A. will              B. may              C. have to             D. should
22. My most famous relative of all, _______ who really left his mark on America, was Reb Sussel, my GREat-grandfather.
A. one              B. the one            C. he                 D. someone
23. -- I don't suppose the police know who did it.
   -- Well, surprisingly they do. A man has been arrested and ____________ now.
A. has been questioned   B. is being questioned   C. is questioning   D. has questioned
24. This new model of car is so expensive that it is ________ the reach of those with average incomes.
A. over              B. within             C. beyond             D. below
25. -- Are you going to have a holiday this year?
   -- I'd love to. I can't wait to leave this place ___________.
     A. off              B. out            C. behind            D. over
26. The committee is discussing the problem right now. It will _________ have been solved by the end of next week.
A. eagerly        B. hopefully       C. immediately      D. gradually
27. Although medical science ____________ control over several dangerous diseases, what worries us is that some of them are returning.
A. achieved          B. has achieved       C. will achieve         D. had achieved
28. -- It took me ten years to build up my business, and it almost killed me.
   -- Well, you know what they say. ___________.
A. There is no smoke without fire             B. Practice makes perfect
C. All roads lead to Rome                   D. No pains, no gains
29. The owner of the cinema needed to make a lot of improvements and employ more people to keep it running, __________ meant spending tens of thousands of pounds.
A. who             B. that              C. as                D. which
30. Whenever he was asked why he was late for class, he would answer carelessly, always ________ the same thins.
A. saying          B. said             C. to say            D, having said
31. _________ environmental damage is done, it takes many years for the ecosystem (生态系统) to recover.
A. Even if          B. If only           C. While            D. Once
32. -- There is a story here in the paper about a 110-year-old man.
   -- My goodness! I can't imagine________ that old.
A. to be           B. to have been      C. being            D. having been
33. I wish you'd do _________ talking and some more work. Thus things will become better.
A. a bit less         B. any less          C. much more         D, a little more
34. A poet and artist _________ coming to speak to us about Chinese literature and painting afternoon.
A. is               B. are              C. was               D. were
35. We haven't settled the question of ______________ it is necessary for him to study abroad.
A. if                B. where             C. whether            D. that
第二节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
I knew I should have told the headmaster at the time. That was my real  36    .
He had gone out of the study for some    37   , leaving me alone. In his absence I looked to see   38   was on his desk. In the   39   was a small piece of paper on which were written the   40   "English Writing Prize 1949: History Is a Series of Biographies (人物传记)".
A(n)   41   boy would have avoided looking at the title as soon as he saw the   42   . I did not. The subject of the English Writing Prize was kept a   43   until the start of the exam so I could not   44   reading it.
When the headmaster   45   , I was looking out of the window.
I should have told him what had  46   then. It would have been so  47   to say: "I'm sorry but I   48  the title for the English Writing Prize on your desk. You'll have to  49   it."
The chance passed and I did not    50    it. I sat the exam the next day and I won. I didn't   51   to cheat, but it was still cheating anyhow.
That was thirty-eight years   52   when I was fifteen. I have never told anyone about it before,   53   have I tried to explain to myself why not.
The obvious explanation is that I could not admit I had seen the title  54   admitting that I had been looking at the things on his desk.   55   there must have been more behind it. Whatever it was, it has become a good example of how a little mistake can trap (使陷入) you in a more serious moral corner (道德困境).
36. A. plan B. fault C. grade D. luck
37. A. reason B. course C. example D. vacation
38. A. this  B. which C. that D. what
39. A. drawer B. comer C. middle D. box
40. A. names B. words C. ideas D. messages
41. A. honest B. handsome C. friendly D. active
42. A. desk B. paper C. book D. answer
43. A. question B. key C. note D. secret
44. A. help B. consider C. practise D. forget
45. A. disappeared B. stayed C. returned D. went
46. A. existed B. remained C. happened D. continued
47. A. tiring B. easy C. important D. difficult
48. A. saw  B. gave C. set D. made
49. A. repeat B. defend C. correct D. change
50. A. take B. have C. lose D. find
51. A. remember B. learn C. mean D. pretend
52. A. past B. ago C. then D. before
53. A. either B. never C. nor D. so
54. A. by   B. besides C. through D. without
55. A. But  B. Though C. Otherwise D. Therefore
第三部分;阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)
请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
The Marches were a happy family. Poverty, hard work, and even the fact that Father March was away with the Union armies could not down the spirits of Meg, Jo, Beth, Amy, and Matinee, as the March girls called their mother.
The March sisters tried to be good but had their share of faults, Pretty Meg was often displeased with the schoolchildren .she taught; boyish Jo was easy to become angry; golden-haired schoolgirl Amy liked to show up; but Beth, who kept the house, was loving and gentle always.
The happy days passed and darkness came when a telegram arrived for Mrs. March. "Your husband is very ill," it said, "come at once." The girls tried to be brave when their mother left for the front. They waited and prayed. Little Beth got scarlet fever (猩红热) when she was taking care of a sick neighbor. She became very ill but began to recover by the time Marmee was back. Then Father came home from the front and at that joyful Christmas dinner they were once more all together.
Three years later the March girls had grown into young womanhood. Meg became Mrs. Brooke, and after a few family troubles got used to her new state happily. Jo had found pleasure in her literary efforts. Amy had grown into a young lady with a talent for design and an even GREater one for society. But Beth had never fully regained her health, arid her family watched her with love and anxiety.
Amy was asked to go and stay in Europe with a relative of the Marches'. Jo went to New York and became successful in her writing and had the satisfaction of seeing her work published there. But at home the bitterest blew was yet to fall. Beth had known for some time that she couldn't live much longer to be with her family, and in the springtime she died.
News came from Europe that Amy and Laurie, the grandson of a wealthy neighbor, had planned to be married soon. Now Jo became ever mom successful in her writing and got married to Professor Bhaer, and soon afterwards founded a school for boys.
And so the little women had grown up and lived happily with their children, enjoying the harvest of love and goodness that they had devoted all their lives to.
56. The members of the March family were Father March, Mrs. March and their ________.
A. four daughters                           B. five daughters
C. son and four daughters                     D. son and five daughters
57. Who was the most successful in career (事业) among the March girls?
A. Jo.                B. Beth.              C. Amy.               D. Meg.
58. Which of the following would be the best title for the passage?
A. The March Family.                         B. The March Parents.
C. The March Girls.                          D. The March Relatives.
59. It can be inferred from the passage that the March family had____________.
A. both happiness and sadness                 B. wealthy neighbors
C. more girls than boys                        D. a lot of rich relatives

B
The first reality TV show in the world was called Expedition Robinson and it was shown in Sweden in 1997. Half the population of the country watched the final event and a new kind of TV program was born. Two years later in Holland, the first series of Big Brother was filmed. Again, it was a GREat success and the final program was watched by 15 million people. Now more than 20 countries around the world have Big Brother or Expedition Robinson on their TV screens. The ordinary people who take part in the programs are known by millions of people in their own countries and reality TV has become big, big business.
For the TV producers, reality TV is a dream come true because many of the programs cost nothing to make. At some point, the television viewers (观众) are asked to telephone the program to vote or to apply to take part in the show. It is the cost of these telephone calls that pays for the shows. One of the most popular shows is Pop Idol. In the show, a group of attractive young people are made into pop stars. TV viewers vote for their favorite person on the show. The winner makes a record and millions of copies of the record are sold. His or her pictures are published on the covers of magazines or on the front pages of newspapers, and then, they are quickly forgotten.
But not everyone is happy about reality TV. In Portugal two TV channels got into trouble because they showed too much of the personal lives of the people in the shows. In France, reality TV is called " rubbish TV" and the TV studios of Big Brother were attacked three times in one week. In GREece, Big Brother was described as "against human rights and civilization".
60. Those who take part in reality TV shows am usually_________.
A. common people   B. pop TV stars   C. attractive people     D. famous film stars
61. Who would pay for the cost of reality TV shows according to the passage?
A. TV producers who make reality TV shows.
B. TV actors who take part in reality TV shows.
C. TV viewers who telephone reality TV shows.
D. TV companies which broadcast reality TV shows.
62. Which of the following statements is NOT true according to the passage?
A. Pop Idol is one of the popular reality TV shows in the world.
B. Big Brother was one of the first reality TV shows in the world.
C. Rubbish TV is one of the personal reality TV shows in the world.
D. Expedition Robinson was the first reality TV show in the world.
63. It can be concluded from the passage that __________.
A. everyone is happy about reality TV
B. reality TV will do well in many countries
C. all the people in Europe are in favor of reality TV
D. reality TV will not be broadcast in any countries

C
I
The opening ceremony of this famous yearly competition (比赛) will begin at 11:30 a.m. There will be music groups, rappers and children's chorus. 12∶25 p.m. sees the introduction of the eaters who come from all over the world. At 12:40 pm., the historic 12-minute all-you-can-eat competition will begin. The world record stands at over 50 hot dogs and buns in 12 minutes. Will anyone beat the record this year?
Viewing is available on a first-come- first-served basis Television are invited to use a two-tiered (两层) stage three metres from the main stage. The area in front of the main stage is kept for photographers and television cameras without tripods(三脚架) .

 II
    Few periods m history are as exciting as the time when the Vikings(北欧海盗) were known—and sometimes feared— through- out Scandinavia, the British Isles, Russia, all the Mediterranean, Africa and even America.
    Frojel is a family-based society, which aims to relive and describe the Vikings from a harbor- Frojel, on the Swedish island of Gotland. Frojel was one of the richest trading centres in the Viking world.
    The members of the society aim to recreate the clothing, weapons, tools, jewellery, games, food and furniture of that long-gone period. They want to enjoy an escape to a simpler, more relaxed time, with like-minded people. They will also use the items they have made to relive that age at various public entertainments.
64. According to Advertisement I, the famous yearly competition is ________.
A. a music competition                       B. an eating competition
C. a cooking competition                     D. a picture-taking competition
65. People who come to watch the competition earliest may ___________.
A. get the best watching position              B. get the best food
C. watch whatever they want to               D. take good pictures
66. The best title for Advertisement II would be _____________.
A. The Vikings  B. Reliving of the Vikings   C. Froj?l   D. A Viking Reliving Society
67. From the advertisement we know that Froj?l used to be _________.
A. a Viking club                          B. a family-based society
C. a European island                      D. a trading centre
D
In a recently published book, I came across some exercises with interesting names such as fishbone diagrams, lotus flowers, and clustering. As I used these exercises in my classes, I noticed that students were interested. They said more and wrote more. They enjoyed expressing their ideas and sharing them in groups. They were no longer passively waiting for the bell, but actively took part in the lesson. I find that creativity (创新)can act as a way to increase participation and improve fluency (流利程度).
Creativity has become a popular word in recent years. Scholar in the arts, psychology (心理学) , business, education, and science are all working to get a deeper understanding of it. Robert J. Sternberg is a creativity specialist and Yale professor of psychology. He defines creativity as "the ability to produce work that is both new (original) and appropriate (applicable to the situation)". This definition is useful, as we want our students to use language in a new way, and to use it correctly and properly. Most scholars say there are two types of creativity: big "C" creativity and small "c" creativity. Big "C" creativity refers to genius level thinking that results in artistic masterpieces and scientific breakthroughs. Small "c" creativity refers to everyday level thinking that can be used in any situation. Our emphasis is on the latter. While it goes without saying that any of our students could go on to be the next Picasso or Edison, our aim is to help students produce more ideas and use language in new ways.
68. The underlined words "waiting for the hell" in the first paragraph probably mean _________.
A. longing for a phone call                    B. hoping to have a bell               
C. expecting the end of the class                D. wanting to speak in class
69. It can be inferred from the passage that the author thought the exercises in the book were ________.
A. popular      B. useful          C. scientific             D. creative
70. When you use a very familiar word in a new way, you are ________.
A. creative in the sense of big "C" creativity
B. creative in the sense of small "c" creativity
C. not creative in the sense of big "C" creativity
D. not creative in the sense of small "c" creativity
71. The main purpose of the passage is to _________.
A. show how useful the book is                B. explain what creativity is
C. discuss how one can be creative            D. tell what teaching aims at
E
A new eight-kilometre road is under construction that links the port area with the motorway system. It is expected to carry 20,000 trucks and cars a day, which GREatly reduces the overcrowded traffic in the centre of the city. As part of the project, two four-kif0metre road tunnels are being built below the central area of the city, one for traffic to the north and the other for traffic to the south. The two tunnels are about 20 metres below the surface and are 12 metres wide, providing for two lanes of traffic in each direction.
In the upper part of the tunnel two air-conditioning pipes remove the waste gas of trucks and cars and keep the quality of air inside the tunnel. The lighting is at the top of the tunnel, practically at its highest point. There will also be electronic signs at frequent intervals (间隔). They show traffic conditions ahead, and can be seen clearly by drivers. The wall is made up of four main elements, which include a waterproofing covering and, on the inside of the tunnel, a concrete lining(混凝土衬砌).
 Each tunnel is roughly round and the lower part of the tunnel is somewhat flat. The surface of the road lies on the base, which is made of concrete and steel. The drainage system (排水系统), just below the road surface on one aide, removes any extra liquid, particularly water. In the event of fire, the fire main, which is made of steel, pipes water to many fire hydrant stations at regular intervals along the length of the tunnel. The fire main is at the side of the tunnel, and at the level of the road surface. Other systems in the tunnel will include emergency phones.
72. Each of the tunnels under construction is ___________.
A. eight kilometres long and twenty metres wide
B. eight kilometres long and six metres wide
C. four kilometres long and twenty metres wide
D. four kilometres long and six metres wide
73. Which part of the tunnel in the diagram is used to pipe out extra water?
A. 1.    B. 3.        C. 5.     D. 6.
74. Driving in the tunnel, one can know the traffic conditions ahead through ________.
A. the lights  B. the electronic signs  C. the trucks and cars   D. the emergency phones
75. The passage is mainly about _____________.
A. the construction of a road                  B. the design of a road
C. the construction of two tunnels              D. the design of two tunnels
第二卷(非选择题  共35分)
第四部分:写作(共两节,满分35分)
第一节:对话填空(共10小题;每小题1分,满分10分)
    请认真阅读下面对话,并根据各题所给首字母的提示,在答题卡右栏中标有题号的横线上,写出一个英语单词的完整、正确形式,使对话通顺。
N = Nicola  A = Annie
N: Hi, Annie. Did you have a good holiday?
A: Oh, yeah, I had a GREat (76) t_____________ . But I've to tell
  you -- the most amazing thing happened.
N: (77) R_____________ ? What was that?
A: Well, I was swimming in the sea and a huge wave came along
  and (78) k ____________my sunglasses into the water. I ...
N: Why were you swimming in your sunglasses?
A: Oh, I don't know. I’d just (79) I____________ them on top of my
  head. I’d forgotten they were there. Anyway, they were
  (80) g___________ . I was very upset. You know they were quite
  expensive.
N: I remember--(81) n____________ 100 pounds.
A: Yeah. Anyway, the next day I was lying on the beach,
  sunbathing. Then suddenly another huge wave ...
N: Are you (82) s______________ this was a good holiday?
A: Yeah -- but listen ! When I looked down, there on the sand,
  (83) r____________ next to me, were my sunglasses. I couldn't
  (84) b_____________ my eyes!
N: You're (85) j___________! That is amazing!

第二节;书面表达(满分25分)
据报道:2001年北京奥运会将选拔约十万名志愿者为之服务。请你以“Dos and Don'ts for the 2008 Olympic Volunteers”为题,用英语写一篇短文,讨论志愿者应该做什么,不应该做什么。短文应包括下表中的内容:
Dos Don'ts
1.待人礼貌友好 1.避免不得体的言行
2.坚守岗位 2.不忘履行自己的职责
3.介绍中国历史和文化 3.不损害祖国的形象
如果你成为志愿者,你还应该做什么,不应该做什么。
(内容由考生自己拟定)
注意:l.对所给要点,不要简单翻译,要有适当发挥。
2.词数120左右。短文中已写好的部分,不计入词数。
3.参考词汇:形象—image
Dos and Don'ts for the M Olympic Volunteers
It is reported that about 100,000 people will be chosen as volunteers for the 2008 Olympic Games in Beijing. What should the volunteers do and what should they not do?
If I have the honour to be chosen as a volunteer, _________________________________ ____________________________________________________________________________

英语试题参考答案
第一部分
1. B   2. C    3. A    4. A    5. C    6. C    7. A    8. A    9. C    10. A
11. B   12. B    13. A    14. B    15. B    16. C    17. A    18. B    19. B    20. C
第二部分
21. D   22. B    23. B    24. C    25. C    26. B    27. B    28. D    29. D    30. A
31. D   32. C    33. A    34. A    35. C    36. B    37. A    38. D    39. C    40. B
41. A   42. B    43. D    44. A    45. C    46. C    47. B    48. A    49. D    50. A
51. C   52. B    53. C    54. D    55. A
第三部分
56. A  57. A    58. C    59. A    60. A    61. C    62. C    63. B    64. B    65. A
66. D  67. D    68. C    69. D   70. B    71. B    72. D    73. C    74. B    75. D
第四部分
第一节
76. time    77. Really    78. knocked    79. left        80. gone
81. nearly/near  82. sure    83. right    84. believe    85. joking
第二节
参考答案
    Firstly, they should be polite and friendly to the athletes and visitors from all over the world, and avoid improper behaviour. Secondly, they should stick to their posts, offering hood services, satisfying any reasonable needs and being ready to help those in difficulty, and never fail to do their duty. Thirdly, they should introduce the Chinese culture and history to foreigners so that they may know China better, and never say or do anything that harms the image of our motherland.
    If I have the honour to be chosen as a volunteer, besides the above, I will work hard and creatively, but never be lazy. I will follow the law and discipline, but never break them. I will take the opportunity to make friends with the athletes and visitors, and help make the 2008 Olympic Games a GREat success.

   免责声明:本站信息仅供参考,版权和著作权归原作者所有! 如果您(作者)发现侵犯您的权益,请与我们联系:QQ-362192,本站将立即删除!
 
阅读:

推荐 】 【 打印
上一篇:口语训练(1)
下一篇:
本文评论       全部评论
发表评论

点评: 字数
姓名:
内容查询

热门专题
 图片新闻