●英语联盟首页 加入收藏 网站地图 热点专题 网站搜索 [RSS订阅] [WAP访问]  
语言选择: English Union | http://en.enun.cn
英语联盟 | www.enun.cn
英语学习 | 英语阅读 | 英语写作 | 英语听力 | 英语语法 | 综合口语| 考试大全 | 英语四六 | 英语课堂 | 广播英语 | 行业英语 | 出国留学
品牌英语 | 实用英语 | 英文歌曲 | 影视英语 | 幽默笑话 | 英语游戏 | 儿童英语 | 英语翻译 | 英语讲演 | 求职简历 | 奥运英语 | 英文祝福
广告出售QQ:362192 广告出售QQ:362192
背景:#EDF0F5 #FAFBE6 #FFF2E2 #FDE6E0 #F3FFE1 #DAFAF3 #EAEAEF 默认  
阅读内容

大学英语四级词汇练习题

[日期:2006-06-16]   [字体: ]

Test 4

1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

A.adopt B.adjust C.adapt D.accept

2.He tried to _______ with the manager for has salary.

A.evaluate B.object C.bargain D.pause

3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

A.extend B.part C.extent D.content

4.GREat Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

A.conference B.reference C.conversion D.cooperation

5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

A.make B.accustom C.force D.let

6.He has _______ much time and energy for his invention.

A.contained B.proceeded C.consumed D.paid

7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

A.encourage B.obey C.recall D.spread

8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

A.admission B.aGREement C.appointment D.alphabet

9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

A. internal B.odd C.interesting D.dull

10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

A.required B.ordered C.indicated D.sentenced

11.This university has _______ a GREat deal since our last visit.

A.appeared B.altered C.approached D.admired

12.She is narrow minded and always _______ what other people have.

A. jealous B.owes C.misses D.envies

13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

A.grape B.GREy C.grip D.grave

14.Mary has never been _______ a ship.

A.abroad B.aboard C.above D.absorb

15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

A. levels B.stories C.layers D.formations

16.The thief was _______ by the police at the railway station.

A.carpet B.mined C.captured D.mounted

17.In fact, there is no _______ liberty in any country.

A.adequate B.absolute C.private D.practical

18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

A.connect B.flat C.fill D.concentrate

19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

A.encountered B.whispered C.swung D.maid

20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

A.manual B.annual C.amount D.alike

21.The Foreign Minister made an excellent _______ on the current international situation.

A.committee B.command C.comment D.commission

22.They _______ cattle mainly for the international market.

A.carpenter B.district C.ox D.breed

23.He went to the dance last night but couldn’t find a _______ because of his strange clothes.

A.pond B.saddle C.partner D.salad

24.Her father will never _______ of her going to study in the United States alone.

A.prove B.aGREe C.admit D.approve

25.I wish I could _______ you somehow for your kindness.

A.straw B.issue C.reward D.own

26.Our teacher was _______ by the funny story.

A.naked B.yielded C.amused D.expanded

27.The young people made a new _______ to the governor

A.proposal B.submerge C.tendency D.thread

28.In the film we saw last night, the hero _______ his wife to death with his sword.

A.throat B.thrust C.trust D.thread

29.If there is no other way to save a _______ person in a tall building on fire, fire fighters may spread a net into which the person can jump.

A.volt B.wrapped C.trapped D.deserted

30.Since 1978, many new _______ have been developed in our university to meet the increasing demands of the students.

A.disciplines B.entrances C.checks D.flames

31.How can we finish the work in the _______ of any other helpers?

A.era B.haste C.spare D.absence

32.The wounded soldiers’ blood _______ the ground red at the front.

A.died B.dumped C.drawed D.dyed

33.There are two governments in this country. But neither of them is regarded as the _______ one by the other.

A.panel B.legal C.purple D.republic

34.The question then ________: What are we going to do when we graduate from the university?

A.raises B.arouses C.arises D.rises

35.The _______ between the two playing periods of a football game is only a few minutes.

A. internal B.reserve C.interval D.radium

36.What we need to learn is how to put theory into _______ when we begin our fieldwork here.

A.appearance B.application C.accomplish D.achievement

37.It is a _______ truth that man is the only animal that has the power to speak and reason.

A.worthy B.virtual C.universal D.indefinite

38.His speech _______ the young people to continue their study.

A.glanced B.delayed C.inspired D.created

39.The ground around here is mostly _______ and not very good for farming.

A.board B.clay C.kid D.wax

40.Some people say that education is the best _______ for children.

A. investigation B.organization C.investment D.origin

41.She likes the _______ flower instead of the natural one.

A. article B.adventure C.ancient D.artificial

42.This highway runs _______ to the railway.

A. identical B.suitable C.parallel D.distribution

43.The rent for this house is $ 250. But you need also pay $50 first as the _______.

A.deposit B.council C.desired D.submitted

44.The rebuilding plan was _______ to the committee.

A.taped B.admitted C.desired D.submitted

45.Jack London worked very hard and finally he _______ success.

A.made B.found C.sought D.achieved

46.It’s just _______ bite. There is nothing to worry about.

A.a vessel B.a temple C.an insect D.an arbitrary

47.Jack is _______ of stealing the books from the library.

A.accused B.witnessed C.strained D.found

48.Metals expand when they are heated and _______ when cooled.

A. indicate B.eliminate C.conquer D.contract

49.In order to _______ a good knowledge of English, he gave up his job and went to study in an English school.

A.require B.inquire C.acquire D.address

50.He checked carefully to _______ the possible errors in his design.

A.eliminate B.exceed C.enlarge D.vibrate

答案:
1.C 2.C 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.D 11.B 12.D 13.C 14.B 15.C 16.C 17.B 18.D 19.A 20.B 21.C 22.D 23.C 24.D 25.C 26.C 27.A 28.B 29.C 30.A 31.D 32.D 33.B 34.C 35.C 36.B 37.C 38.C 39.B 40.C 41.D 42.C 43.A 44.D 45.D 46.C 47.A 48.D 49.C 50.A

   免责声明:本站信息仅供参考,版权和著作权归原作者所有! 如果您(作者)发现侵犯您的权益,请与我们联系:QQ-362192,本站将立即删除!
 
阅读:

推荐 】 【 打印
相关新闻       四级  词汇  2008年6月英语四级考试 
本文评论       全部评论
发表评论

点评: 字数
姓名:
内容查询

热门专题
 图片新闻